Hai, Moldova ! Hai, Călăraşi !

24 februarie, în sala de şedinţe a Primăriei oraşului Călărasi , a avut loc prezentarea noului proiect, care va cuprinde toată ţara, numit

“Hai, Moldova”!

Acest proiect are ca scop curăţirea mormanelor de gunoi aruncate de oameni în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi!

Toţi locuitorii oraşului sunt invitaţi în această zi, de 16 aprilie 2011.

Primăria oraşului ne va asigura cu saci de gunoi, dar e de dorit ca fiecare să vină cu ale lor, fiindcă este foarte mult gunoi ;)

Voluntarii vor fi repartizaţi pe grupuri şi toţi vor primi 2 saci de gunoi, unu pentru cel reciclabil şi altul pentru resturi. Toţi aceşti saci se vor strînge la anumite puncte de colectare, unde vor veni maşini şi le vor lua.

Pînă pe 16 aprilie trebuie de sensibilizat cîţi mai mulţi oameni, fiindcă este nevoie de un număr mare de oameni pentru a face curăţene în toată Moldova!

Şedinta a fost condusă de Daniela Cibotari şi au participat reprezentanţi ai administraţiei publice locale, mass media, societatea civilă, reprezentanţi ai Gospodăriei Comunal Locative Călăraşi, instituţiile şcolare, Inspecţia ecologică Călăraşi şi voluntarii de la Centrul de Reintegrare Socială pentru Tineri „Epitrop”.

“Hai, Moldova!” are un scop şi un slogan foarte bine definit: “Curățenie în toată ţara, într-o singură zi!”.

P.S.  Nu uitaţi ziua de 16 aprilie şi anunţaţi cât mai multă lume ! Moldova are nevoie de noi !

Eu o sa vin ! Tu ce vei face ?

Reclame

Comments are closed.

Februarie 2011
L M M M V S D
« Ian   Mar »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 10 urmăritori

top

%d blogeri au apreciat asta: